Home » » Bates Motel TV series Greek Subs

Bates Motel TV series Greek Subs



Bates Motel
Σαιζόν 1 ολοκληρωμένη
HDTV x264 AFG
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ


Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot, Keegan Connor Tracy, Mike VogelNestor Carbonell, Nicola Peltz, Olivia Cooke, Richard Harmon
Το Bates Motel ειναι η καινουργια δραματικη σειρα του A&E, και αποτελει ενα συγχρονο prequel της ταινιας Psycho του Alfred Hitchcock. Το θρυλικο Psycho ειχε κυκλοφορησει το καλοκαιρι του 1960 με μεγαλη επιτυχια στους κινηματογραφους, και βασιζοταν στη νουβελα του Robert Bloch. Εxecutive producers ειναι οι Carlton Cuse ("Lost" και Kerry Ehrin ("Friday Night Lights", με την πρωτη σεζον να αποτελειται απο 10 επεισοδια και τη σειρα να κανει πρεμιερα στισ 18 Μαρτιου.
Υποθεση: Το Bates Motel θα ειναι prequel των γεγονοτων της ταινιας του 1960, και υποσχεται να δωσει στους τηλεθεατες τον ψυχισμο του νεαρου Norman Bates, καθως αναπτυσσεται απο την παιδικη ηλικια του, μεσα απο τα εφηβικα του χρονια και την ιδιαιτερη σχεση του με την μητερα του. Οι τηλεθεατες θα εχουν προσβαση σε αυτην τη σκοτεινη ιστορια απο πρωτο χερι, και πως διαμορφωθηκε ο πιο γνωστος κατα συρροη δολοφονος ολων των εποχων.
Μετάφραση- Τεχνική Επιμέλεια - Χρονισμός: *R3b3loi Team* Tv Series + HauntedMotelSubzTeam
Lilag
R3b3L


Trailer



Προσοχή στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το "skip ad" πάνω και δεξιά
Όλες μας τις ταινίες μπορείτε να τις κατεβάσετε μέσω free links εδώ και μέσω torrent εδώ
Μπορείτε να τη δείτε online στα παρακάτω site

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10

Εναλλακτικά link
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10
Share this article :

Post a Comment