Home » » ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ EUROVISION 2013 Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ EUROVISION 2013 Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

 

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ EUROVISION

2013

Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

 

Και η Eurovision 2013 ξεκίνησε! Πανηγύρι ή όχι, χαμηλού ή όχι επιπέδου, κιτς ή όχι, σημασία έχει ότι όσοι αγαπούν τον θεσμό της Eurovision αυτές τις ημέρες έχουν τα μάτια τους στραμμένα στο Μάλμε της Σουηδίας.
Ξεκίνησε ο διαγωνισμός με την περσινή νικήτρια της Eurovision 2012
Μία παιδική χορωδία μαζί με την νικήτρια τραγούδησαν στο Eyphoria και στην νοηματική.

Εντυπωσιακή και παράλληλα συγκινητική η έναρξη του α' ημιτελικού της Eurovision 2013! Η Loreen με το κατακόκκινο φόρεμά της, παρέα με δεκάδες παιδιά, ερμήνευσαν ακόμα και στη νοηματική το μοναδικό Euphoria, το νικητήριο τραγούδι του περσινού διαγωνισμού.
Προσοχή! Σήμερα εμείς στην Ελλάδα δεν ψηφίσουμε! Δικαίωμα ψήφου έχουν οι κάτοικοι των 16 χωρών οι οποίες διαγωνίζονται απόψε καθώς και της Σουηδίας, της Ιταλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου εκ μέρους των λεγόμενων «Big 5». Το αποτέλεσμα προέρχεται από τις ψήφους του κοινού και των κριτικών επιτροπών!

Πιστοί στο ετήσιο μας ραντεβού, θα παρακολουθήσουμε μαζί εδώ στο madata.gr όλες τις εξελίξεις ... ΄Με σχολιασμούς, βίντεο παρασκήνια...

Ο α’ ημιτελικός της 58ης Eurovision ξεκίνησε στις 22:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει περίπου τα μεσάνυχτα.
Τα μαντάτα για την Δέσποινα Ολυμπίου και το «Αν Με Θυμάσαι» δεν είναι καλά, καθώς η Κύπρος δεν εκτιμάται ότι θα είναι στους 10 φιναλίστ για τον τελικό του Σαββάτου και, μάλιστα, την κατατάσσουν στην προτελευταία θέση μεταξύ των 16 χωρών που διαγωνίζονται απόψε! Τα προγνωστικά θέλουν την Δανία να περνά στον τελικό και, μάλιστα, πρώτη από όλες, ενώ τα υπόλοιπα εννέα «εισιτήρια» εκτιμάται ότι θα πάρουν οι : Ρωσία, Ουκρανία, Σερβία, Μολδαβία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Κροατία, Λευκορωσία και Εσθονία.
Τον σχολιασμό για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Προσοχή στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “skip ad” πάνω και δεξιά
Όλες μας τις ταινίες μπορείτε να τις κατεβάσετε μέσω free links εδώ και μέσω torrent εδώ

Μπορείτε να το δείτε online εδώ ή εδώ

Share this article :

Post a Comment