Home » » Η ιστορία της NASA TvRip

Η ιστορία της NASA TvRip



Η ιστορία της NASA

Η NASA (αγγλ. National Aeronautics and Space Administration, ελλ. Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος, συχνά γράφεται στα ελληνικά και ως ΝΑΣΑ) είναι κρατικός αμερικάνικος οργανισμός που ασχολείται με την εξερεύνηση του διαστήματος, την αεροναυτική και τη μελέτη του περιβάλλοντος της Γης. 
Ιδρύθηκε στις 29 Ιουλίου του 1958 με την Πράξη Εθνικής Αεροναυτικής και Διαστήματος. 
Η έδρα της NASA βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, ενώ όλες οι εκτοξεύσεις των επανδρωμένων και μη επανδρωμένων διαστημοπλοίων της πραγματοποιούνται στο διαστημικό κέντρο Κένεντι.

Ελληνική Αφήγηση & Ελληνικοί υπότιτλοι

Το ντοκιμαντέρ η «Η ιστορία της NASA» προβάλλει μέσα από μια διαφορετική ματιά έναν αξιοθαύμαστο οργανισμό καθώς και την αναζήτηση του ανθρώπινου γένους να κατανοήσει το σύμπαν. 

Η NASA ιδρύθηκε στις 29 Ιουλίου του 1958 από την αμερικανική κυβέρνηση και άνοιξε νέους δρόμους για την εξερεύνηση του διαστήματος και τις επιστημονικές ανακαλύψεις. 
Αναδιφώντας σε παλαιότερο άγνωστο αρχειακό υλικό καθώς επίσης και σε αυθεντικά αρνητικά κινηματογραφικών πλάνων, η σειρά αφηγείται την ιστορία της NASA.

Πρόκειται για τέσσερα ωριαία επεισόδια παραγωγής 2009 του BBC, που επιχειρούν να ρίξουν μια διαφορετική ματιά στον οργανισμό, ο οποίος από το 1958 μέχρι σήμερα εξερευνά το διάστημα, βοηθώντας το ανθρώπινο γένος να κατανοήσει το σύμπαν.

Το πρώτο επείσόδιο παρουσιάζει το ξεκίνημα της NASA προς το διάστημα. 
Το δεύτερο επεισόδιο με τίτλο “Στη σελήνη” παρακολουθεί το πρώτο βήμα των αστροναυτών του “Απόλλων 11” στο φεγγάρι, ενώ στο τρίτο παρουσιάζονται οι τραγωδίες που έπληξαν τη NASA με κυριότερη εκείνη με το “Τσάλεντζερ”, το οποίο εξερράγη 73 δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του, το 1986. 
Στο τέταρτο επεισόδιο, “Ζωή και θάνατος στο διάστημα”, εξετάζονται οι νέες αποστολές της NASA και παρουσιάζονται οι καθημερινές μάχες των ανθρώπων που εργάζονται εκεί.

Στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “SKIP AD” πάνω και δεξιά

Απενεργοποιήστε το Adblock !

Δείτε τα online Εδώ...


Την σειρά μπορείτε να την κατεβάσετε και μέσω torrent Εδώ 









Share this article :

Post a Comment