Home » » Zero Hour TV series Greek Subs

Zero Hour TV series Greek Subs



Zero Hour

Σεζόν 1 νέο επεισόδιο : 13

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ




Πρωταγωνιστούν οι Anthony Edwards, Jacinda Barrett, Carmen Ejogo, Scott Michael Foster, Michael Nyquist, και Addison Timlin.
TV Series - Thriller Drama ACTION
Country: USA
Original Language: English
Original Network: ABC
«Ως εκδότης του περιοδικού Modern Skeptic, ο Hank έχει αφιερώσει τη καριέρα του στην ανεύρεση στοιχείων και στην αποκρυπτογράφηση μύθων και συνομωσιών, όντας φανατικός λάτρης του μεταφυσικού. Οταν όμως η νεαρή και όμορφη γυναίκα του απαγέται μέσα απο το κατάστημα της – ενα μαγαζί με ρολόγια αντίκες – ο Hank εισέρχεται σε ένα απο τα πιο συγκλονιστικά μυστήρια της ανθρωπότητας. Μεσα σε ενα απο τα ρολογια της γυναίκας του βρίσκεται ενας χάρτης θησαυρού που οδηγεί σε κάτι κατακλυσμικό.
Τώρα ο Hank πρέπει να ερμηνεύσει τα σύμβολα και να ξεκλειδώσει τα μυστικά του χάρτη διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα πέσουν σε λάθος χέρια.Μαζί με τους δυο νεαρούς συνεργάτες του, την Rachel και τον Arron αλλά και την Beck – μια πράκτορα του FBI – ο Hank ξεκινά ενα αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για βρεί τη γυναίκα του και να σώσει
τον κόσμο…»
Η νέα τηλεοπτική σειρά του ABC «Zero Hour» απο τους δημιουργούς Lorenzo DiBonaventura («GI: Joe», «Salt», «Red»), Paul Scheuring («Prison Break») και Dan McDermott («Human Target») που θυμίζει κάτι απο «National Treasure» και τα βιβλία του Dan Brown.

Trailer


Προσοχή στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “skip ad” πάνω και δεξιά
Όλες μας τις ταινίες μπορείτε να τις κατεβάσετε μέσω free
links και torrent εδώ

Σεζόν 1
01020304, 05, 06, 07, 08, 09, 10
11, 12, 13

Εναλλακτικά link
01020304, 05, 06, 07, 08, 09, 10
11, 12, 13
Πότε βγαίνει το νέο επεισόδιο στην Αμερική ?
Δείτε εδώ
Share this article :

Post a Comment